-13%

VitalDog Crunchy Ted bárányos száraz kutyatáp

#1 Best Sellerin kutya táp

3.490 Ft14.900 Ft

 

A VitalDog Crunchy száraz kutyatáp segítségével kutyusod garantáltan tele lesz energiával, és nagy életkedvvel veszi majd az eléje gördülő akadályokat! Ebben a száraztápban egyesül mindaz, amiről a legtöbb kutya sajnos csak ábrándozhat.

Friss bárány rizzsel és vitaminokkal összekeverve, hogy az étel ne csak finom, de rendkívül egészséges is legyen!

 

100% Kutyagarancia

Ha kutyád nem elégedett a termékkel, csak küldd vissza nekünk 14 napon belül, és mi visszautaljuk az árát!

Gyors kiszállítás

Rendelésed még aznap átadjuk a futárnak, hogy 2 munkanapon belül megérkezhessen hozzád a csomagod!

100% Természetesség garantálva

Sem tápjainkban, sem kiegészítőinkben nincsenek veszélyes kémiai anyagok.

Kiürítés

Figyelem! Az akciós ár már csak november 30-ig érvényes!
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az alábbi kutyafajtáknak kimondottan ajánljuk tápunkat

A kutyád számára Te jelented az egész világot! Tedd tehát boldoggá!

 nagyobb életkedv: erről a gyors emészthetőség gondoskodik – a májat, a vesét és a bőrt nem terhelik hasznosíthatatlan anyagok.

ragyogóan fényes szőr: ezért felelnek az értékes, premixben található vitaminok, valamint az általunk felhasznált összetevők tisztasága.

 nincs összeférhetetlenség, és allergia: a VitalDog Crunchy tápot természetesen egészséges összetétele miatt olyan jól viseli a szervezet, hogy nagyon ritka az összeférhetetlenség. Az anyagcserét nem terhelik olyan denaturált anyagok, melyek a hagyományos kutyaeledelekben előfordulhatnak.

 nagyobb izomtömeg: a friss húsból származó, kiváló minőségű fehérjék azonnal és tartósan elősegítik az izomnövekedést.

Szárazanyag (min.)90,0 %
Nyersfehérje (min.)18,0 %
Nyerszsír (min.)9,0 %
Nyersrost (max.)4,7 %
Hamu8,9 %
A vitamin5000 NE/kg
D vitamin600 NE/kg
E vitamin40 mg/kg

Crunchy Ted tápunk rendszeres etetése a további előnyökkel jár

Energikusabb kutya

Az extra magas fehérjetartalmának köszönhetően, kutyusod nak esélye sem lesz az elhízásra.

Teljeskörű védelem a kutyádnak

Sok esszenciális zsírsav, cink, biotin van a tápunkban, hogy ne viszkedjen feleslegesen kutyusod.

Segíti a baktériumok legyőzését

Így szinte nullával egyenlővé válik a láz, hányás, hasmenés kialakulása; köszönhetően a különleges vitaminszerkezetének.

A vidék frissítő erejével

Minden alapanyagunk gondos válogatáson megy keresztül, mielőtt bekerül a kutyád táljába.

Magyar gazdáktól

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai gazdákat.

Helyes csontfejlődés

Megad minden létfontosságú nyomelemet, ami nélkülözhetetlen a helyes csontfejlődéshez, és a sebek mielőbbi begyógyulásához.

Kíméletes gyártási folyamatunk maximálisan megőrzi a természet erejét

🕑 Lassan, a szokásosnál alacsonyabb hőfokon főzzük a VitalDog tápjaink alapanyagait! A mi tápunkban alacsony a szénhidrát tartalma, nem tartalmaz gabonát. Ebből következik, hogy alacsonyabb hőfokon főzhetjük, és így sokkal jobban meg tudjuk őrizni a fontos tápanyagokat, amelyeket a felhasznált friss hús tartalmaz.

🍲 A kommersz eledelek magas feldolgozottságú állati és növényi alapanyagokból készülnek. Ha magas feldolgozottságú az alapanyag, a tápszemcsék egyformák, a zsákban minden tápszemcse pontosan ugyanúgy néz ki. Ahhoz, hogy valóban biológiai szükségleteknek megfelelő eledeleket gyártsunk, nagy arányban használunk fel friss húst, ami természetes anyag. És a természetes anyagnak változatos a megjelenése, és ez látszik a végterméken is.

Ha kinyitunk egy zsák VitalDog tápot, látjuk, hogy a tápszemcsék nem egyformák. Hogy ez miért érdekes? Azért, mert ez a változatosság azt mutatja, hogy a termék friss alapanyagokból készült.

Tápunk nem tartalmaz vágóhídi melléktermékeket, nem kívánt adalékanyagokat

A kutyák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a kutyaeledelekre. Lehetséges, hogy már Te is találkoztál ezek valamelyikével:

⭕ allergiák, a bőr nem szűnő, látszólag ok nélküli viszketése

⭕ gyenge, hulló szőr

⭕ szélgörcsök, felfújódás, gyomorrontás, székrekedés

VitalDog természetes kutyatápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze már nem farkasok vagy prérifarkasok, de a mai kutyák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint elődjeik. Mindegy, hogy Jack Russel terrier vagy Golden retriever: az etetőtál előtt minden kutya egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg a VitalDog-nál a száraztápjainkat. Friss, zamatos tápláló húsokból készülnek tápjaink, természetes gyümölcsök, és zöldségek hozzáadásával. Amelyek így teszik teljesen különlegessé a VitalDog tápjainkat.

Tartós, friss energia

VitalDog tápjaink állati eredetű komponensei kizárólag emberi fogyasztásra is engedélyezett állatokból származnak. Emellett kiváló minőségű, könnyen emészthető rizs és burgonya biztosítják a megfelelő szénhidrát tartalmat.

Értékes, friss húsból származó fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a VitalDog hitvallása.

Tele vitaminokkal

A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére a VitalDog kutyatáp különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok és zsírsavak magas fokú biztonságát szavatolják.

Ezáltal a minőségi VitalDog száraztáp kutyaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy kutyádnak minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a VitalDog Crunchy száraztáp igazi előnye!

Az immunrendszer védelmezője

Mivel a kutyák immunrendszerének a megfelelő védelméért felelős enzimek 70% -a a bélrendszerben található meg, ezért érdemes olyan ételt választani, amely jó az emésztőrendszere számára. A VitalDog száraztápjaink tartalmazzák az összes szükséges prebiotikumot és fajspecifikus probiotikumokat, a tápjainkban található baktériumok által, amelyek természetesen megtalálhatók a kutya GI-traktusában is.

A sajátos K9-törzs probiotikumokat mindig hozzáadjuk a tápunk elkészítéséhez, így kutyusod garantáltan élő, aktív bél kultúrákhoz jut, amelyek támogatják az ő egészséges emésztését.

VitalDog Crunchy Ted prémium összetevői

Friss Bárányhús

Ahhoz, hogy a kutya a lehető legjobb minőséget kapja, ezért szükséges a nyers bárányhúst kizsárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre a nyers húsból, az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk a tápjainkban.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a kutyák boldogságának az alapja!

Feltárt gabonák

A kutyák alapvetően nem termelik azokat a nyálban található enzimeket, melyek a szénhidrátok és keményítők lebontását kezdik meg a szájban (pl: amiláz) A nyálban található amiláz páldául a mindenevőknél és növényevőknél megtalálhatók, azonban a húsevőknél nem. Ezért ezt a terhet ilyenkor teljes egészében a hasnyálmirígy viseli, magára eröltetve nagy mennyiségű amiláz termelését, annak érdekében hogy meg tudjon bírkózni a növényi eredetű keményítővel, cellulózzal és szénhidrátokkal.

Mivel a húsevők hasnyálmirigye nem képes szétválasztani a cellulózt glükóz molekulákra, a kutyák sem képesek hatékonyan emészteni, felhasználni a növényi anyagokat mint fehérje forrást. Ennek kiküszöbölésére és az ebből eredő egészségügyi problémák megelőzése érdekében a minimálisan felhasznált gabonafélék a hidrotermikus eljárással és kétszeres extrudálással tökéletesen emészthetővé, azaz feltárt gabonákká válnak.

Gyógynövényekből nyert vitaminok

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emljük ki, mert az összesnek a részletezése túl hosszú lenne.

Az A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

A D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Hatékonyan segít megelőzni az alábbi gyakran előforduló kutyabetegségeket

⛔ elhízás, cukorbetegség

⛔ anyagcserezavarok, pajzsmirigy rendellenes működése

⛔ nem megfelelő tápokkal való etetés miatt kialakult allergia

⛔ bakteriális betegségek: láz, hányás, hasmenés

Állatorvosunk Dr. Nagy Péter szavai szerint:

A praxisom alatt már nagyon sok kutyeledelhez volt szerencsém, és bizton állíthatom, hogy ez egyike a legjobbaknak! Megfelelően magas a fehérje- és a zsírtartalma, és vitaminokkal is dúsított. Ráadásul nem tartalmaz vágóhídi melléktermékeket, nem kívánt adalékanyagokat, úgy, mint tartósítószereket, vagy ízfokozókat. Semmi kétségem sincs afelől, hogy minden kutyának nyugodt szívvel lehet adni! Nálam csillagos 5-ösre vizsgázott! 5/5. Erősen javasolt, minden tudatos kutyagzdinak!

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
TesttömegNapi adag
5-20 kg150-400 g
20-40 kg400-700 g
40 kg felett700-900 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet a kutyád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?
VitalDog Crunchy Ted bárányos száraz kutyatáp az átlagos aktivitású házőrző és hobbykutyák rendszeres táplálására kifejlesztett extrudált kutyaeledel. Beltartalma optimális arányban tartalmazza mindazon tápanyagokat, aminosavakat, vitaminokat, amelyek biztosítják a kutya kiegyensúlyozott fejlődését, megfelelő kondícióját, egészséges életvitelét. A termék takarékos felhasználást biztosít magas biológiai értékének és könnyű emészthetőségének köszönhetően. Összetevők: Friss hús (42%) feltárt gabonák (búza, kukorica, rizs, árpa, köles), állati fehérjék, állati zsiradék, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó premix (A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, mangán, réz, jód, kobalt, folsav, lizin, metionin, cink, vas, biotin és aminósavak, antioxidánsok), természetes állati eredetű aroma.
Idős kutyusok is fogyaszthatják?
Az idősebb kutyák energikusabbak tőle: Tapasztalatok alapján sok VitalDog Crunchy kutyatápot fogyasztó idősebb kutya gazdija számolt már be arról, hogy az egészségesebb etetés hatására kutyája “megfiatalodott”, energikusabb lett.
Milyen a táp emészthetősége?
A táp emészthetősége 87%, tehát kisebb mennyiségű székletet, jobb hasznosulást tapasztalhatunk. Bárányhúsból készült, nem tartalmaz csirkét!

További információk

Kérlek válassz egy kiszerelést:

14 kg, 3 kg

Regisztrálj és Nyerj egy Kutya GPS-t!

Az alábbi mezőbe kérlek add meg az email címed,

és már készen is vagy!

Amint beírod az e-mail címed, már Te is részt veszel a 2 nap múlva esedékes sorsolásunkon!

Remek Munka!

Most már Te is részt veszel a sorsolásunkon.

Még van egy 5%-os kuponunk is számodra. Amennyiben érdekel kattints az alábbi gombra...