06 20 363 8371 kerdes@cricksydog.hu
Oldal kiválasztása
SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Gyors házhoszállítás

Minden délig beérkező rendelést igyekszünk még aznap teljesíteni. Így biztosítva már a másnapi kiszállítást!

Precíz csomagolás

Minden csomagot úgy csomagolunk be, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy csomagod ne sérülhessen meg a kiszállítás alatt.

Ingyenes kiszállítás

Minden rendelés, amelynek értéke meghaladja a 10,000 Ft-ot ingyenesen kerül kiszállításra!

Nehéz súly garancia

 Amennyiben kutyatápot rendelsz tőlünk, és az nehezebb mint 10 kg, akkor azt ártól függetlenül mi ingyenesen kiszállítjuk Neked. Hogy a cipekedés se legyen többé gondod!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítása partnerünk a Webshippy Fulfillments, ahol történik az általad megrendelt termék becsomagolása, majd pedig a GLS futárszolgálatnak való továbbítása. Tehát hozzád a csomagodat minden esetben a GLS szállítja majd ki. A házhozszállítás költsége 990 Ft. 10,000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10,000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 10,000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 10,000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: kerdes@vitaldog.hu

telefonon: 06 20 363 8371