VitalDog.hu – ❤️🐶 A hely, ahová a kutyaimádók járnak vásárolni

“Mi hiszünk abban, hogy a kutya igenis a család tagja! Ezért inspiráljuk termékeinkkel és blog cikkeinkkel a kutya gazdikat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, amikor a kutyájukkal vannak.” – mi ebben hiszünk a VitalDognál

Nálunk mindenki minden nap úgy jön munkába, hogy imádja azt amit csinál. Olyan dolgok fejlesztésén dolgozunk nap mint nap, ami a kutya gazdikat insprálja. A célunk azt elérni, hogy ők olyan új dolgokat próbáljanak ki, ami inspirálja őket is, és a kutyusukat is. Ezt bizonyítják a tápjaink és a kiegészítőink is. Ez a legjobb dolog a világon.

Emellett a másik nagyon izgalmas feladatunk, hogy olyan eddig ismeretlen utakat fedezzünk fel, amivel mindezt meg is tudjuk valósítani. Tényleg egészen csodálatos. A legjobb dolog ebben, hogy ezáltal nem csak a kutyagazdik nyernek, de a VitalDog, mint márka is napról napra növekedik, erősebbé válik. Mert ezt igazán jól csináljuk!

Van egy nagyon szép kávézó Budapesten a Bazilika mellett, ahová rendszeresen járunk, és Téged is bármikor szeretettel várunk egy csésze teára, vagy kávéra. Mára már együtt működünk több nagy céggel és híres emberrel is. Valószínűleg már Te is találkoztál valamelyik hirdetésünkkel.

Küldetésünket folytatjuk, célunk, hogy egyre több boldog, életvidám és makk egészséges kutya legyen hazánkban.

A kép még 2013-ban, egyik közös nyaralásunk alatt készült.

Média megjelenéseink, avagy ahol már találkozhattál velünk

Közösségi média felületeink

A Facebookon jelenleg három fórumon vagyunk jelen. Elérhetsz minket a VitalDog.hu hivatlos Facebook oldalán, a Nap Kutyusa nyereményjáték oldalán, vagy a Gyakori Kutyás Krédések Facebook csoportunkban is. Emellett még Instagramon is elérhetőek vagyunk.

Számunkra rendkívül fontos, hogy a kutyák szeretete mellett értéket is adjunk át az embereknek, ezért hoztuk létre ezt a négy fórumot. Az alábbiakban láthatod, hogy követésükkel, csatlakozásoddal milyen előnyökre tehetsz szert.

VitalDog.hu hivatalos Facebook oldala

Ide töltjük fel a legfrissebb blog cikkeket, illetve az újdonságokkal is itt találkozhatsz először.

Nap Kutyusa nyereményjáték

Küldd be nekünk kutyusod képét, és nyerj 3 kg Crunchy Ted kutyatápot akár még ma!

Gyakori Kutyás Kérdések Facebook csoport

Ez egy zárt csoport, ahová bármilyen kutyaneveléses kérdésedet felteheted. Szakértői segítség mellett.

Instagram oldalunk

Cuki, vicces képekre vágysz? Akkor az Instagram oldalunk garantáltan a Te helyed!

Szoktál kutyanevelésről olvasni? Akkor az alábbi cikkünket személyesen Neked írtuk

🌟 Minden kutya egy-egy különálló egyéniség. Mégis sokszor mindenféle körültekintés nélkül ugyanazt várjuk el egy havanesetől mint egy beagletől vagy egy németjuhásztól. Sőt, még fajtán belül is rengeteg eltérés tapasztalható.

🌟 Mert az nagyon könnyen elképzelhető, hogy amíg az egyikük inkább játékos, addig lehet hogy a másik csak a gazdi ölébe szeretné befészkelni magát. És ugyanez igaz mind az életmódjukra, mind pedig a táplálkozásukra is.

🌟 Erről készítettünk egy rövid útmutatót, amit most nagy szeretettel osztunk meg Veled! A kutyatáp választás TOP 3 kritériumáról.

Végezetül pedig két alapítónk bemutatkozik

Imi

Jelenleg Bécsben élek családommal, feleségemmel és két kisfiammal, illetve szeretett kutyámmal, Buddyval, a képen is ő látható 🙂 Sokat szoktunk a közeli erdőkben túrázni, mindig figyelünk arra, hogy ilyenkor ő is a család teljes körű tagjának érezze magát. Számunkra ő is családtag, ezért is alapítottam Andrissal közösen a VitalDog-ot. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki, aki kutyavállalásra adja a fejét az azt tudatosan, felkészülten tegye. Ebben igyekszünk mi is segíteni Neked, hogy ne csak szerelembe ess a kutyusodba, de a tőled telhető legtöbbet is add Neki!

Andris

Már egészen kisgyerek korom óta nagy kutyabarát vagyok. Nálunk mindig is volt a családnál kutya, az első négylábúm egy németjuhász keverék volt, Luxy. Ő 16 évig volt velünk, és rengeteg csodás élményem köt hozzá. Utána volt szerencsém egy kuvasz örök barátságát megszerezni, akivel ifjú koromban rengeteg közös kaladot éltünk át közösen… Sajnos már ő sincs köztünk, ezért most úgy döntöttem, hogy egyelőre egy kutyus helyett az összesnek szeretném szentelni az energiáimat, ezért is megalapítva a VitalDog-ot. Szabadidőmben kutyás cikkeket írok és különböző közösségi média felületeken ehhez kapcsolódó kutyás érdekességeket osztok meg. Egyértelműen a legnagyobb célom 2019-re, hogy tudatos, odaadó gazdikból legyen minél több hazánkban! A bal oldali képen a család egyik kutyusával, Foltossal vagyok látható. 🙂

Még mindig bizonytalan vagy, és nem tudod, hogy megéri-e minket választanod?

Kérdés nélküli garancia

Úgy gondoljuk, hogy a 21. században csak a kiváló termékeknek van létjogosultságuk, és elkötelezettek vagyunk a minőség felé. Ezért minden egyes vásárlásra 100%-os visszakérdezés nélküli garanciát vállalunk, bármilyen probléma esetén. Ezzel szeretnénk teljesen kockázatmentessé tenni a termékünk kipróbálását és használatát, hogy minél szélesebb körben váljon ismertté a VitalDog megoldása az egészségesebb és biztonságosabb életmódra.

További információra vagy kíváncsi? Akkor kattints az alábbi gombra, és tudj meg róla többet!

Gyors és precíz kiszállítás

Gyors házhoszállítás: Minden délig beérkező rendelést igyekszünk még aznap teljesíteni. Így biztosítva már a másnapi kiszállítást!

Precíz csomagolás: Minden csomagot úgy csomagolunk be, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy csomagod ne sérülhessen meg a kiszállítás alatt.

Ingyenes kiszállítás: Minden rendelés, amelynek értéke meghaladja a 10,000 Ft-ot ingyenesen kerül kiszállításra!

További információra vagy kíváncsi? Akkor kattints az alábbi gombra, és tudj meg róla többet!

Regisztrálj és Nyerj egy Kutya GPS-t!

Az alábbi mezőbe kérlek add meg az email címed,

és már készen is vagy!

Amint beírod az e-mail címed, már Te is részt veszel a 2 nap múlva esedékes sorsolásunkon!

Remek Munka!

Most már Te is részt veszel a sorsolásunkon.

Még van egy 5%-os kuponunk is számodra. Amennyiben érdekel kattints az alábbi gombra...